Een nieuwsbrief voor Limburgse ondernemers

Redactie Ondernemen in Limburg

Beste lezer,

Vandaag ontvangt u voor het eerst de nieuwsbrief van Ondernemen in Limburg in uw mailbox. En met u ontvangen ruim 12.000 andere Limburgse ondernemers deze informatie. Elke week, op dinsdag, verstuurt het team van Ondernemen in Limburg deze gratis nieuwsbrief met ondernemersnieuws, verhalen van ondernemers, een agenda met de belangrijkste bijeenkomsten voor ondernemers en elke week een recensie van een ondernemersboek. U merkt het al: het draait om de ondernemer en ondernemen. Met de nieuwsbrief hopen we de binding met de ondernemer verder te vergroten onder de paraplu van Ondernemen in Limburg. Dagelijks houden we u op de hoogte via onze Linkedin-pagina Ondernemen in Limburg (bijna 5000 volgers) en wekelijks met deze nieuwsbrief. Maar er is meer! We brengen ook ondernemers bij elkaar. Dat doen we tijdens de presentatie van ons magazine Ondernemen in Limburg, het grootste tijdschrift voor de Limburgse ondernemer. Vandaag treft u, als u abonnee van De Limburger bent, het magazine in uw brievenbus aan. Het blad is ook te lezen op onze site, www.limburger.nl/ondernemen.

Bij de bijeenkomsten waar we het magazine presenteren, bent u als ondernemer van harte welkom. Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de data van de bijeenkomsten.

Ondernemen in Limburg is onderdeel van Mediahuis Limburg, uitgever van onder meer De Limburger, VIA, Limburgvac en Voilà. Heeft u na het lezen van deze nieuwsbrief vragen, suggesties, tips? Gaat u bedrijf uitbreiden of verhuizen? Een jubileum? Ondernemersnieuws, groot of klein is van harte welkom. Laat het ons dan weten via redactie@ondernemeninlimburg.nl.

Veel leesplezier!

Peter Eberson,Commercieel directeur