Caritas045 serveert sinds dinsdag 20 september weer maaltijden voor minderbedeelden

 © Facebook Caritas045

Heerlen
redactie

Inwoners uit Heerlen en Kerkrade die een gezonde gratis maaltijd goed kunnen gebruiken, kunnen sinds dinsdag 20 september weer terecht bij Caritas045.

Caritas verzorgt in Heerlen en Kerkrade maaltijden ‘aan tafel’, voor vrienden van de straat. ‘Gevoed worden aan tafel, met een maaltijd en een maatje’, met deze insteek begon Caritas045 drie jaar geleden in Heerlen met dit initiatief.

De maaltijden worden op dinsdag geserveerd in het Juphuis in Heerlen en met ingang van 22 september wekelijks op donderdag in de kerk van Chevremont in Kerkrade. Duurzaamheid is ook voor Caritas045 belangrijk, vandaar dat er steeds vaker vegan maaltijden worden bereid.

Caritas To Go

Ook Caritas To Go blijft zowel in Heerlen, Kerkrade en Hoensbroek bestaan. Caritas To Go is in coronatijd ontstaan als noodoplossing, maar het initiatief blijft. Wel verandert er iets in de uitgifte. Op drie locaties worden vanaf dinsdag 20 september gratis meeneemmaaltijden verstrekt. Hiervoor moet vooraf worden gereserveerd.

Kijk voor info, tijden, reserveringen en adressen op www.caritas045.nl .

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal