Inschrijving voor busvervoer Geuldalmarathon wegens succes verlengd

 © ING Image

Vilt -

De organisatie van wandelevenement de Geuldalmarathon, die zaterdag 1 oktober voor de veertigste keer plaatsvindt, heeft de voorinschrijving verlengd.

Redactie

Dat is niet omdat er te weinig animo is, integendeel. „Wij hebben al voldoende inschrijvingen om vier bussen te laten rijden. Op dit moment zijn we in overleg om een vijfde bus te charteren. Vandaar dat wij de voorinschrijving voor de busreizen tijdens de Geuldalwandelmarathon nog even open laten staan”, schrijft de organisatie.

Lees ook: Brug en fruitbomen verdwenen: onstuimig kronkelende Geul sleurt steeds meer stukjes oever mee, bewoners willen dat waterschap ingrijpt

Aanmelden kan daarom nog tot 1 oktober, maar Wandelvereniging Vilt, dat de tocht op touw zet, raadt mensen aan niet te lang te wachten, want vol is vol. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 42, 21, 10,5 kilometer. Daarnaast is er een korter rondje, geschikt voor kinderen van zes tot veertien jaar.

Samenloop

Nieuw dit jaar is de Samenloop, bedoeld voor mensen die liever niet alleen lopen, maar geen wandelpartner hebben. Dit geldt alleen voor de tocht over 10,5 kilometer. Het is niet nodig hiervoor specifiek aan te melden. Mensen die graag van de mogelijkheid gebruikmaken, kunnen zich tussen 10.00 en 10.30 uur met hun reguliere inschrijving melden bij het spandoek met de tekst ‘De Samenloop WVV’.

Kijk voor meer informatie, inschrijving en starttijden op wandelverenigingvilt.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal