Metalfestival in Baarlo: hoofdacts uit Finland, Zweden en Noorwegen

Von Hertzen. © Progpower Europe

Baarlo -

De 22ste editie van het internationale metalfestival Progpower Europe vindt van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober plaats bij Sjiwa in Baarlo.

De dagelijkse hoofdacts van het festival zijn dit jaar als volgt:

Vrijdag 30 september

Von Herzen Brothers (Finland): een gitaar gedreven rockband die binnen eigen landsgrenzen steevast in top 10 albums scoort.

Zaterdag 1 oktober

Green Carnation (Noorwegen): een progressive metal band die het doom metal genre niet schuwt.

Zondag 2 oktober

Seventh Wonder (Zweden): een progressive metal band met power metal inslag.

In totaal treden er veertien bands op. De kelder van Sjiwa is gedurende het festival gratis toegankelijk voor eenieder die de gemoedelijke sfeer wil meebeleven want ook niet metal fans zijn van harte welkom! Maak ook zeker de afterparty’s in de kelder mee. Op zaterdag is er een hilarische metal-karaoke en op zondag 80-ies hair metal party.

Entreekaarten kunnen worden besteld via www.progpowereurope.com (hier is ook de rest van het programma te vinden) of aan de deur tijdens het festival .

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal