MVV gaat in november op trainingskamp in Turkije

MVV verbleef begin 2019 ook al in het Turkse Kemer voor een trainingskamp. © De Limburger

MVV gaat van 23 tot en met 28 november op trainingskamp in Turkije. De competitie ligt dit seizoen van eind november tot en met begin december stil, wegens het WK voetbal, dat dit jaar in de wintermaanden plaatsvindt.

Emil Visser

De Maastrichtse club gebruikt dat moment om met de selectie naar het Turkse Kemer te gaan. Dat is geen onbekende plaats voor MVV. In januari 2019 reisde MVV ook al af naar de kustplaats, in de buurt van Antalya.

Lees ook: MVV waant zich in Turkije even topclub

Dit keer blijven de mannen van Maurice Verberne vijf dagen in Turkije. De selectie zal er niet alleen trainen, maar ook minimaal één oefenwedstrijd spelen.

Businessreis

MVV verblijft er in DoubleTree by Hilton Hotel in Kemer van de Maastrichts-Turkse Ugras Hakan Hasancebi. Hij sponsort samen met de ‘Vrienden van 043’ de reis- en verblijfkosten van de Maastrichtse delegatie

De club is ook nog bezig om een businessreis rondom dit trainingskamp te organiseren. Daarover zijn nu nog geen details bekend.

Luister ook naar de voetbalpodcast van De Limburger.

Dylan Vente zei zelf over zijn vele doelpunten: ik schiet ze er op dit moment met mijn reet nog in. © De Limburger

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal