Limburgse ‘Boer zoekt vrouw’-boer Hans krijgt vijfde kind

 © Boer zoekt vrouw

Boer Hans uit Blitterswijck, bekend van het vierde seizoen van ‘Boer zoekt vrouw’, en zijn vrouw Audrey hebben drie weken geleden hun vijfde kindje gekregen. Het gezin is uitgebreid met de komst van zoon Sem.

Redactie

„Het gaat hartstikke goed met ons”, vertelt de trotse vader op de website van ‘Boer zoekt vrouw’. „Hij slaapt goed, eet goed, hij hoort er helemaal bij.”

Boer Hans en Audrey hebben al vier kinderen; Roan (9), Jurre (8), Silke (4) en Sofie (1,5). Toen boer Hans in 2009 meedeed aan Boer zoekt vrouw, vertelde hij al dat hij graag vader wilde worden. „Ik heb altijd wel gehoopt op een groot gezin. Ik vind het heerlijk, die drukte om me heen. Al denk ik na een lange werkdag heus ook wel eens, mag het wat rustiger. Ik vind het knap hoe Audrey alles doet. Ik ben meteen weer gaan werken en na een lange werkdag staat ’s avonds toch weer het eten klaar en heeft ze alles met de kinderen geregeld.”

Boer Hans denkt wel dat hun gezin nu compleet is. Al durft het niet nog niet hardop te zeggen: „Zeg nooit nooit.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal