Vrouw uit Sittard in de race voor tien jaar lang viptoegang tot Ziggo Dome

Ziggo Dome. © ANP Kippa

Sittard -

Een vrouw uit Sittard maakt kans op de ‘sleutel’ van de Ziggo Dome: tien jaar lang met een introducé viptoegang tot de Amsterdamse concerttempel.

Redactie

Het enige wat ze nog moet doen, is de finalequiz winnen. Maandag 26 september neemt zij het in de Ziggo Dome op tegen vier mededingers.

De 45-jarige Wendy, de organisatie maakte enkel voornaam, leeftijd en woonplaats bekend, kwam de plaatsing voor de eindstrijd als een grote verrassing. „Ik heb meegedaan, omdat ik een muziekliefhebber ben en mijn kennis van muziek wilde testen. Toen ik bericht kreeg dat ik naar de finale door was, kon ik het niet geloven. Ik dacht in eerste instantie dan ook dat de mail spam was”, zegt de Sittardse.

Ziggo Dome komt met de actie in het kader van het tienjarig bestaan van de concertlocatie. Klanten van Vodafone en Ziggo met een loyaliteitsprogramma konden zich aanmelden voor een online muziekquiz. De vijf beste deelnemers plaatsten zich voor de aanstaande finale, die wordt gepresenteerd door deejay Gerard Ekdom.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal