Besparen op stookkosten: Corendon biedt winterzonvakanties aan van een tot twee maanden

 © AFP

Badhoevedorp
Frans Dreissen

Touroperator Corendon speelt handig in op de vrees voor torenhoge stookkosten deze winter in Nederland. Het bedrijf biedt 4-, 6- en 8-weekse winterzonvakanties aan in Turkije.

„Ideaal ook voor de traditionele overwinteraar of wanneer je voor een workation gaat: de combinatie van werken op een vakantiebestemming”, aldus Atilay Uslu, de oprichter van Corendon.

„Omdat de kosten in Nederland zo stijgen, hebben wij de mogelijkheid gecreëerd voor onze klanten om twee vliegen in één klap te slaan. Ze kunnen nu langer genieten van een verblijf aan de mooie Turkse Rivièra en tegelijkertijd besparen zij op hun kosten thuis.”

Corendon biedt in de Turkse badplaatsen zowel driesterren-appartementen met alleen logies aan als vier- en vijfsterrenhotels met half pension of het all-inclusive concept. Een langer verblijf in Turkije is al te boeken voor vier weken vanaf 399 euro, voor zes weken vanaf 449 euro en voor acht weken vanaf 499 euro.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal