Dertien verenigingen uit gemeente Weert doen mee aan De Grote Clubactie

 © Grote Clubactie

Weert
Silke van Deelen

In totaal dertien verenigingen uit de gemeente Weert starten zaterdag 24 september met de verkoop van loten voor hun club in het kader van De Grote Clubactie die vijftig jaar bestaat.

De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen.

Het lokale karakter is nog steeds de grote kracht. Mensen kopen een lot van een bekende om een plaatselijke vereniging te ondersteunen. Zo geven de vrijwilligers de eigen sportvereniging, hobby- of culturele clubs, carnavals- of muziekverenigingen - een financieel steuntje in de rug.

Dit jaar doen in de gemeente Weert de volgende clubs mee: HBV ONTSPANNING, R.K. SPORTVERENIGING LAAR, HV Rapiditas, Jumping Giants, AV Weert, Tennisclub Altweerterheide, Van Hoorn Carbide VC Weert, Gymnastiek- en turnvereniging Jan van Weert, Scouting St. Maarten Weert en Shotokan Karate-do Kuro-obi Weert.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal