Zorgorganisatie Daelzicht houdt informatiebijeenkomst over Masterplan Heel

 © Rianne Raijmakers – Daelzicht

Heel
Silke van Deelen

De komende periode wordt onder meer het nieuwbouwproject Ligtenberg als onderdeel van het Masterplan Heel verder ontwikkeld. Buren en belangstellenden worden geïnformeerd over deze plannen en ambities voor de toekomst tijdens een informatiebijeenkomst op dinsdag 27 september.

Voor het terrein in Heel is een masterplan ontwikkeld, waarin de invulling en het gebruik staat beschreven. Dit masterplan is in de periode 2019-2020 tot stand gekomen. Inmiddels zijn de nieuwe woon-zorggebouwen Hof van Heel en Cocon en Rank gerealiseerd en staat de verdere ontwikkeling van het nieuwbouwproject Ligtenberg op de planning.

Daelzicht wil graag het Masterplan Heel aan dorpsgenoten toelichten tijdens een informatiebijeenkomst. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. De informatiebijeenkomst vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur in Cultureel Centrum Don Bosco, aan de Monseigneur Savelbergweg 100 in Heel.

Aanmelden en meer informatie via: www.daelzicht.nl/aanmelden-heel.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal