Eerste van vijf Limburgse Verenigingscafés in Venlo voor regio Noord-Limburg

 © ING Image.

Venlo -

Huis van de kunsten Limburg organiseert in november vijf Vereningscafés verspreid over de provincie. Voor de regio Noord-Limburg vindt deze plaats op zaterdag 5 november van 9.30 uur tot 12.00 uur in de Venlose bibliotheek.

Daarnaast wordt het Museumcafé georganiseerd, specifiek voor medewerkers, vrijwilligers of bestuursleden van een museum of collectiebeherende instelling.

Onder de noemer ‘Meer grip op de toekomst’ kunnen verenigingen tijdens deze regionale bijeenkomsten kennis maken en aan de slag gaat met de methodiek ‘Samen Slim Deelnemers Werven’. De methodiek leert hoe verenigingen het aanbod beter kunnen afstemmen op de behoefte van (potentiële) deelnemers. Ook wordt er geleerd hoe meer of nieuwe doelgroepen aangetrokken worden.

Deelname is gratis en aanmelden voor de bijeenkomst kan tot en met dinsdag 1 november via het online aanmeldformulier.

De bijeenkomst in Noord-Limburg is de eerste in de reeks van vijf Verenigingscafés dit najaar. Mensen die verhinderd zijn op de datum van het Verenigingscafé in hun regio kunnen zich voor de bijeenkomst in een andere regio aanmelden of de online bijeenkomst bijwonen.

Klik hier voor meer informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal