Nieuw seizoen Torna | Cultura gaat van start in Aod Thoear

Columnist Gerard Kessels is een van de gasten. © Rob Oostwegel

Thorn -

Torna | Cultura opent zondag 2 oktober haar nieuwe seizoen met een cultureel-literair café in Aod Thoear aan de Steegputstraat. Gastheer Chris Trines ontvangt diverse gasten.

Rob van Deurzen

Zo geeft professor Peter Peters, hoogleraar nanobiologie aan de Universiteit Maastricht, een toelichting over de rol van de nanobiologie bij de ontwikkeling van het COVID-vaccin. Van columnist Gerard Kessels van De Limburger verscheen onlangs de vijfde bundel. Hij leest een aantal columns voor. Eduard Nazarski is deskundige op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen en gaat in op vragen over actuele situaties rondom vluchtelingenwerk en mensenrechten. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Swing a Dilla. Geheel in vintage-stijl presenteren zij een professionele show van zang en dans.

De aanvang is om 14.30 uur en de entree bedraagt 6 euro.

Kijk voor meer informatie over uitjes, evenementen en activiteiten op uittipslimburg.nl

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal