Werkzaamheden A73 tussen Belfeld en Reuver opnieuw uitgesteld vanwege regen

 © Laurens Eggen

Belfeld/Reuver -

De werkzaamheden aan de A73 tussen afrit Belfeld en afrit Beesel dit weekeinde zijn uitgesteld. Rijkswaterstaat verwacht slecht weer.

Simon Doesborgh

Rijkswaterstaat zou op zaterdag 24 september tussen 09.00 en 14.00 uur werkzaamheden uitvoeren aan de snelweg A73 in zuidelijke richting. Hierdoor zou de A73 tussen oprit (17) Belfeld en afrit (18) Beesel in de richting van Roermond afgesloten zijn voor al het verkeer.

Lees ook: Reparatie wegverzakking Rijksweg in volle gang, werkzaamheden A73 dit weekeinde gaan niet door

Vanwege de weersverwachtingen gaan de werkzaamheden echter niet door. Het is de tweede keer in korte tijd dat Rijkswaterstaat het werk op dit deel van de snelweg heeft afgelast. Dat stond oorspronkelijk gepland voor 10 en 11 september, maar werden toen ook afgelast vanwege het slechte weer.

Het is nog onduidelijk wanneer de werkzaamheden wel plaatsvinden. Rijkswaterstaat gaat een nieuwe datum plannen. Het werk op 30 september in noordelijke rijrichting gaat vooralsnog wel door.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal