Nieuwe kleutervoorstelling van Het Laagland in première in Sittard

 © Het Laagland

Sittard -

Boel Gevoel is de nieuwste kleutervoorstelling van Het Laagland, die op zaterdag 1 oktober om 19.30 uur in première gaat in de Laaglandzaal van het Toon Hermans Theater in Sittard.

Silke van Deelen

De voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar is daar ook te zien op zondag 2 oktober om 14.30 uur en gaat daarna tot en met eind november op tournee door Nederland.

Boel Gevoel is een uitbundige, muzikale ontdekkingstocht naar je gevoelens, wat je ermee kunt en wat er gebeurt als je je boosheid niet meteen remt, je tranen niet gelijk droogt, maar alles eerst juist tot in je tenen doorvoelt.

De voorstelling is geregisseerd door Annelies van Wieringen, die voor het eerst binnen Het Laagland een kleutervoorstelling maakte. Samen met auteur Maaike Bergstra en de acteurs creëerde ze de tekst voor de voorstelling, die ook liedjes bevat.

Kaarten voor 1 en 2 oktober zijn te verkrijgen via www.toonhermanstheater.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal