Op maat gemaakte editie monopoly voor Hoensbroekenaar

 © Bijlpr

Hoensbroek -

Er is een op maat gemaakte editie van het monopolyspel: Monopoly Hoensbroek.

redactie

Wethouder Martin de Beer ontving onlangs het eerste exemplaar uit handen van Maurice Kleijnen, van de gelijknamige Albert Heijn.

Het complete spel is aangepast en volledig afgestemd op Hoensbroek, maar spelers kunnen wel nog wel steeds de gevangenis indraaien en sommige klassiekers blijven onveranderd. Zo laat de fabrikant weten.

Monopoly is een van de bekendste spelen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven.

Inmiddels bestaan er in de Benelux meer dan 150 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel, waaronder de nieuwste Monopoly telg: de editie Hoensbroek.

Monopoly Hoensbroek is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn Kleijnen en is in een gelimiteerde oplage geproduceerd.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal