Gi-ga groene activiteiten in Bibliotheek Kerkrade e.o. tijdens de Kinderboekenweek

 © Bieb Kerkrade

Kerkrade -

In de Kinderboekenweek van 5 tot en met 16 oktober verzorgt Bibliotheek Kerkrade e.o. met vestigingen in Brunssum, Voerendaal en Bocholtz verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

redactie

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, vandaar het motto Gi-Ga-Groen!. Er zijn veel kinderboeken die helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek 2022 gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat ze kunnen doen om de natuur te helpen.

Activiteiten

Bij Bibliotheek Kerkrade vinden tijdens de Kinderboekenweek lees-, leer en beleef activiteiten plaats over hoe mooi de natuur is. Zoals een speurtocht door de bieb, een workshop overlevingshut bouwen, een voorstelling van Goud Verteltheater, een workshop jungle-drankjes maken, plantjes haken, een Kidslab Gaia over hoe dieren overwinteren en een workshop over de verschillende soorten weer.

Op www.bibliotheekkerkrade.nl/kinderboekenweek staat het volledige overzicht van de activiteiten.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal