Roosterse speelt gelijk tegen concurrent Hoorn

 © Getty

Roosteren -

Een 4-4 gelijkspel is wat Roosterse BC zaterdag meenam uit Hoorn. De badmintonners uit Roosteren hadden de zege wel voor het grijpen.

Roel Heynen

Het leek erop of Roosterse een overwinning zou gaan boeken tegen concurrent Hoornse. De ploegen ontlopen zich qua niveau niet veel en toch kwam Roosterse met 4-0 voor. De mannen- en vrouwendubbel werden gewonnen. Daarna wonnen Nico Hermans en Lotte Geerts ook hun enkelspel relatief eenvoudig in twee sets.

In de tweede helft van het schema gingen de punten echter naar de thuisploeg. Dorien Lups en Sander Prenen verloren de singles. Ook de beide gemengd dubbelspelen gingen naar Hoornse BV, al was de mix van Prenen en Geerts in drie sets nog close. Na drie duels staat Roosterse nu zevende in de eredivisie met volgende week een dubbele thuiswedstrijd tegen Smashing (zaterdag) en VELO (zondag) voor de boeg.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal