Father Amir krijgt ereplaquette van Echt-Susteren

 © Ermindo Armino

Susteren -

Bij zijn afscheid als kapelaan van het dekenaat Susteren is Amir Leonard onderscheiden met de plaquette van verdienste van de gemeente Echt-Susteren.

Rob Stikkelbroeck

Hij kreeg de onderscheiding zondagmorgen uit handen van burgemeester Jos Hessels tijdens zijn afscheidsmis in de Amelbergabasiliek in Susteren.

Lees ook: Na tien jaar in Echt-Susteren gaat kapelaan Amir terug naar India: ‘Ik voel me na tien jaar nu echt thuis’

Na tien jaar gaat kapelaan Amir Leonard (46) het dekenaat Susteren verlaten. Hij gaat terug naar zijn eigen bisdom in India. De afgelopen 10 jaar was hij actief in de parochies Susteren, Mariaveld, Nieuwstadt, Roosteren en Dieteren. De ereplaquette wordt uitgereikt als blijk van waardering en erkentelijkheid voor zijn grote maatschappelijke betrokkenheid, zijn inzet voor de ouderen en zwakkeren en de vele verdere verdiensten die de kapelaan aan de plaatselijke gemeenschap heeft bewezen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal