Schutterijen openen Arcener Oktoberfest

 © Arcener Oktoberfest.

Arcen -

Het zogeheten Arcener Oktoberfest vindt op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober weer plaats in de tent tegenover de Hertog Jan Brouwerij in Arcen.

Tijdens dit bekende en volksfeest wanen de feestvierders zich weer twee dagen in Duitse sferen met pullen bier, lederhosen en muziek van onze oosterburen. Diverse schutterijen uit de regio verrichten op vrijdagavond de officiële opening, waarbij traditiegetrouw het eerste vat Oktoberfestbier wordt aangeslagen. Aansluitend zijn er optredens met als hoofdact Die Partyhosen.

De zaterdagavond staat in de regio bekend als ‘Die grösste Party abend aus der Regio’. Beide avonden wordt gestart met een Oktoberfest buffet. Zowel voor de entree als het buffet zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Nieuw dit jaar is dat de organisatie overgaat op cashless betalen. Bezoekers betalen niet meer met munten, maar met hun pinpas of smartwatch of telefoon.

Klik hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal