Iedereen kan meedoen: vier afstanden tijdens ‘60 Mijl van Méél’

 © George Dewijzen.

Meijel -

De door TWC Velo uit Meijel georganiseerde gravelfietstocht via GPX ‘60 Mijl van Méél’ vindt plaats op zondag 2 oktober. Het evenement heeft vier afstanden:

1. 10 mijl (15 kilometer): de kidsride, ideaal voor de kleine avonturiers om onder begeleiding van een volwassene te fietsen.

2. 40 mijl (60 kilometer): voor de beginnende gravellaar

3. 50 mijl (75 kilometer): voor de ervaren gravellaar

4. 60 mijl (90 kilometer): voor de echte kilometervreters

De startplaats is bij De Heere van Meijel aan de Dorpsstraat in Meijel. Inschrijven en starten kan tussen 08.30 uur en 10.00 uur. De kosten bedragen tien euro per persoon. NTFU-leden krijgen twee euro korting. Kinderen tot en vijftien jaar kunnen gratis meedoen.

Met uitzondering van de Kids-ride is er op elke route een pauzeplaats voorzien. Deze is bij De Werkplats in Sevenum. Voor alle deelnemers staat er bij terugkomst een bord pasta klaar.

Klik hier voor de voorinschrijving.

De GPS-routes worden uiterlijk vrijdag 30 september per mail toegezonden aan de voorinschrijvers. Voor de daginschrijvers zijn de routes middels QR-code bij inschrijving te downloaden. Tevens is het mogelijk om middels een QR-code een navigatie-app voor je mobiele telefoon te downloaden mocht je niet beschikken over navigatie op je fietscomputer.

Ruime parkeergelegenheid is aanwezig plus een bewaakte fietsenstalling.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal