Jos Wackers uit Susteren nieuwe voorzitter van Veldeke Kring Echt

© Veldeke Kring Echt

Echt / Susteren
Silke van Deelen

Leden van Veldeke Kring Echt hebben Jos Wackers gekozen als hun nieuwe voorzitter. Daarmee heeft de kring na bijna een jaar, waarin vicevoorzitter Piet Aben heeft waargenomen, weer een voorzitter en bestaat het bestuur weer uit acht personen.

Jos Wackers woont in Susteren en is de eerste voorzitter uit die kern. Met deze voorzitter gaat VKE binnenkort het 46ste verenigingsjaar in. Oud-voorzitter Ton van Wegberg – nu erevoorzitter – blijft lid van het bestuur voor de taken die met pr en de uitgave van boekjes en dergelijke te maken hebben. In de jaren waarin hij voorzitter was, waren die taken gecombineerd. De nieuwe voorzitter kan zich meer richten op het vertegenwoordigen van de kring naar buiten en intern de leiding.

De andere bestuursleden houden hun taken: Magna Bedaf als secretaris en Theo Bougie als penningmeester. Er is nu nog één vacature in het bestuur.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal