Informatiemarkt Positief Thuis op zaterdag 15 oktober in Posterholt

 © Gemeente Roerdalen

Posterholt
Silke van Deelen

Het Sociaal Team Roerdalen houdt op zaterdag 15 oktober weer een informatiemarkt Positief Thuis, over comfortabel ouder worden in de eigen omgeving.

Bij de informatiemarkt zijn medewerkers van het Sociaal Team Roerdalen en het Groene Kruis Thuis aanwezig. Zij kunnen samen met de bezoekers bekijken waar zijzelf of een naaste behoefte aan hebben en wat de mogelijkheden zijn. Tijdens de markt wordt ook getoond hoe hulpmiddelen zoals een druppelbril, een zorgrobot of een medicijndispenser werken. Ook presenteren diverse verenigingen uit Posterholt en vrijwilligersorganisaties zich en vertellen over de activiteiten die ze aanbieden in het dorp. De Geluksexpres rijdt bovendien deze middag langs een aantal mooie plekjes in Posterholt.

De informatiemarkt Positief Thuis is op zaterdag 15 oktober in het Groene Kruis-gebouw, Nieuw Holsterweg 38 in Posterholt, van 14.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal