Vacature van de week: welke ondernemer zet zijn tanden in deze broodjes?

Het pand is er al, nu de ondernemer nog. De Limburgse broodjesformule Bufkes vestigt zich in het centrum van Heythuysen. Aan de Dorpstraat wordt al druk gewerkt aan het pand wat eigendom is van Heerschap Groep. Bufkes en Heerschap Groep slaan de handen ineen in de zoektocht naar een ondernemer.

Redactie Ondernemen in Limburg

Het is de bedoeling dat de nieuwe vestiging van Bufkes door een franchisenemer zal worden uitgebaat. De zoektocht naar een geschikte ondernemer is gestart. Bij de diverse Albert Heijn Heerschap supermarkten krijgen klanten een informatieflyer mee en kan middels een QR-code meer informatie worden opgezocht. “Bij Bufkes worden ‘Dé Lekkerste Broodjes’ verkocht, dus de toekomstig ondernemer moet zelf als het ware Bufkesbroodjes in het bloed hebben”, grapt Charles Sampers, directeur van Van Melik Food Groep waar Bufkes onderdeel van is.

“Heythuysen vervult een regionale rol en heeft een grote aantrekkingskracht”, vervolgt Sampers. “Het ligt bovendien midden in ‘Bufkesland’ waar ook andere vestigingen van Bufkes zeer succesvol zijn.” Stan Heerschap, eigenaar Heerschap Groep, voegt toe: “We zijn blij dat Bufkes zich in Heythuysen vestigt. Een aanvulling voor het mooie centrum van Heythuysen voor zowel de bewoners als toeristen!”

Misschien is het ondernemerschap iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.