Sjtank Op!: een avondje lachen voor het goede doel in Kasteel Daelenbroeck

Arie Koomen, bekend van de Lama’s en het duo Arie en Sylvester kruipt ook dit keer in de rol van MC. © Rob van Deurzen

Herkenbosch -

Een avond genieten van stand-upcomedy en tevens een goed doel ondersteunen. Dat is de opzet van Sjtank Op! Het evenement beleeft op vrijdag 7 oktober alweer de zesde editie op de vaste thuisbasis bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch.

Rob van Deurzen

Ook dit keer nemen bekende en minder bekende stand-upcomedians uit heel Nederland bezit van Kasteel Daelenbroeck. Sjtank Op! staat al vanaf de eerste editie in het teken van een goed doel, waarvoor tijdens de avond geld wordt ingezameld. Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan DenkBeeld-Dementie, een initiatief van ervaringsdeskundigen Agnes Stijnen en Lucretia Verweij. Zij voelen zich verbonden met de mensen die deze ziekte treft en hun omgeving. Zij geloven dat aandacht schenken vanuit je hart, voor hen van onschatbare waarde kan zijn. Met overdenkingen en gedichten in beeld gebracht, willen ze iedereen meenemen in een ander Denk-Beeld over dementie, niet medisch, maar menselijk.

Het inzamelen gaat ook vaak op een ludieke wijze, meestal met een veiling van een aantal items of activiteiten. Arie Koomen, bekend van de Lama’s en het duo Arie & Sylvester kruipt ook dit keer in de rol van MC. De optredende comedians wordt zoals altijd geheim gehouden. „Ga er maar vanuit dat het ook dit keer een top line-up zal zijn”, aldus de organisatie.

Tickets kosten 17,50 en zijn alleen verkrijgbaar op tickettransit.com.

Kijk voor meer informatie over uitjes, evenementen en activiteiten op uittipslimburg.nl

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal