Dansgroep Steingood zoekt vrijwilligers

 © Steingood.

Venlo -

De vrijwilligersgroep die de rolstoeldansers van Steingood bij De Witte Steen in Venlo begeleidt, is op zoek naar extra krachten die onbezoldigd willen helpen.

,,Gezien het nieuwe seizoen voor de deur staat en we veel nieuwe aanmeldingen hebben ontvangen zijn wij op zoek naar drie extra vrijwilligers en uiteraard het liefst meer, zodat niet iedereen alle dansen achter elkaar hoeft te dansen, maar af en toe even kan gaan zitten. Mocht het niet lukken om extra vrijwilligers te krijgen dan ben ik bang dat we uiteindelijk met ons dansgroepje Steingood moeten gaan stoppen’’, zegt één van de vrijwilligers

Twee series

Geïnteresseerden kunnen eerst te komen kijken om te ervaren wat het vrijwilligerswerk precies inhoudt. Dit dient van tevoren gemeld te worden, omdat de lessen zonder publiek plaatsvinden. Er word gedanst volgens een vast programma.

Er vinden twee series van vijftien lessen per jaar plaats met zowel een zomer- en winterstop. De lessen zijn op dinsdagavond van 19.00 uur tot circa 20.00 uur. Vervolgens wordt er afgesloten met koffie en thee. De deelnemers gaan rond 20.30 uur weer naar huis. De vijftiende les is een slotavond. Dan is publiek wel toegestaan.

De lesdagen voor het huidige seizoen. September: 27; Oktober: 4, 11, 18 en 25; November: 1, 8, 15, 22 en 29; December: 6 en 13 (slotavond). Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met Anouk Vromen via 06-38058916. Klik hier voor meer informatie.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal