Waterklaar: vijftig procent korting op ‘Tuiny Forest’ voor inwoners Heuvelland en Maastricht

Foto ter illustratie. © ING Image

Maastricht -

Inwoners van de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul kunnen met vijftig procent korting een zogenaamd Tuiny Forest aanschaffen.

Redactie

Dat is een pakket bestaand uit tien bomen en heesters, zadenmix en een zak bodemverbeteraar, samen goed voor zes vierkante meter groen. De actie wordt mogelijk gemaakt door project Waterklaar en loopt tot 31 oktober of zolang de voorraad strekt. Er zijn in totaal honderd Tuiny Forests beschikbaar. De prijs is 62,45 euro.

Lees ook: Plots staan er grote bakken met bomen op de busbaan in Maastricht, maar waar komen ze vandaan?

„Een betere bijdrage aan biodiversiteit kun je niet leveren. Goed tegen hittestress en verdroging, goed voor insecten, vogels en bodemleven en geschikt voor alle grondsoorten. Deze zes vierkante meter wordt een ecologisch feest in jouw tuin”, schrijven de initiatiefnemers.

Kijk voor meer info of het plaatsen van een bestelling op deze website.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal