Video: Zo werd het nieuwe kantoor van Mediahuis in Maastricht feestelijk en met een daverende knal geopend

Officiële opening kantoor Maastricht. © De Limburger

Met een kanonschot is het nieuwe kantoor van Mediahuis Limburg in Maastricht geopend. Bekijk de video van de feestelijke opening.

Redactie

In het bijzijn van ruim honderd gasten, onder wie CEO Gert Ysebaert van de internationale Mediahuis-groep, gaven Burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht en voorzitter Léon Frissen van de Raad van Commissarissen een symbolisch startschot door op het dakterras van het kantoor een antiek kanon af te vuren van het Mestreechs Rizzjemint, een bekend historisch gezelschap uit de provinciehoofdstad.

De medewerkers van Mediahuis Limburg, uitgever van De Limburger, verhuisden onlangs van Sittard naar Maastricht, waar zij hun intrek namen in het bovenste deel van het grote Rabobank-kantoor in het stadsdeel Céramique. Bovendien opende het mediabedrijf een regiokantoor in Venlo-Blerick, bedoeld als uitvalsbasis voor de verslaggevers en verkoopadviseurs die werkzaam zijn in het noorden en midden van de provincie.

In zijn welkomstwoord sprak directeur Maurice Ubags van Mediahuis Limburg van „een historisch moment voor onze Limburgse krant. De Limburger, de grootste regionale nieuwstitel van ons land, is terug in Maastricht. We bestaan inmiddels 176 jaar, maar zijn vitaler en ambitieuzer dan ooit. De verhuizing naar dit prachtige nieuwe kantoor in het bestuurlijke, economische en culturele hart van onze provincie onderstreept dit nog maar eens.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal