Seniorenvereniging Bunde houdt informatieve bijeenkomst over ‘heengaan’

 © ING Image

Bunde -

Seniorenvereniging Bunde houdt woensdag 19 oktober vanaf 14.00 uur in zaal De Vos een informatieve middag over een onderwerp, waarover niet iedereen graag praat: het levenseinde.

Redactie

„Er zijn maar weinig zekerheden in het leven, maar waar wij wel zeker van zijn is dat wij allemaal ooit een keer moeten gaan. Geen fijn of makkelijk onderwerp, maar wel goed om voorbereid te zijn”, schrijft de organisatie.

Lees ook: Praten over de dood? In hartje Maastricht gebeurt het op iedere straathoek, met een lach en traan

De bijeenkomst wordt inhoudelijk verzorgd door Cindy Cremers van uitvaartorganisatie Pegasus in Meerssen. Zij geeft informatie en beantwoordt vragen. Om de middag met een positieve noot te eindigen, wordt rond de klok van 15.30 uur koffie met cake geserveerd. Aansluitend, om 16.00 uur, reikt Regiobank Bunde een cheque uit aan project ‘Bunde laat senioren weer dansen’.

Aanmelden voor de infomiddag kan via 043-3645599. Adres zaal De Vos: Vliegenstraat 56 in Bunde.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal