Billy en Vince, twee Chinese naakthondjes, zoeken een nieuw thuis

 © Dierenasiel De Beestenboel

Weert
Silke van Deelen

Dierenasiel De Beestenboel is op zoek naar een nieuw thuis voor twee Chinese naakthondjes, gecastreerde reutjes, van twee jaar.

Het baasje van de twee hondjes is overleden, daarom zijn ze tijdelijk in het asiel ondergebracht en zoeken ze samen een nieuw thuis. Billy is het brutaalst en neemt graag de leiding terwijl Vince een afwachtende houding aanneemt. Zoals bij dit ras hoor,t zijn ze beide enorm levendig en speels. Ze vinden het dan ook heerlijk om flinke wandelingen te maken, maar kunnen zich ook zelf goed amuseren. De hondjes houden van gezelligheid en vinden het plezierig om mensen om zich heen te hebben. Kinderen of eventueel andere honden hoeven niet per sé een probleem te zijn, maar die vinden ze vaak te druk. Omdat ze ook best wel alert zijn, kunnen ze ook redelijk waaks zijn en zich met z’n tweeën goed laten horen.

Meer informatie via dierenasieldebeestenboel.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal