Excursie ‘Geschiedenis in het groen’ in Wellerlooi

 © Harry Bussink.

Wellerlooi

De excursie Geschiedenis in het groen vindt op zaterdag 8 oktober om 11.00 uur plaats in Wellerlooi op Landgoed de Hamert, onderdeel van Nationaal Park De Maasduinen.

De excursie start vanaf Jachthut Op den Hamer aan Twistedenerweg 2 in Wellerlooi. De excursie is gratis en duurt circa twee uur. Er wordt geadviseerd stevig schoeisel aan te trekken. Aanmelden verplicht via www.limburgs-landschap.nl/kalender.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal