Eerste thuiswedstrijd VC Limax gratis te bezoeken

 © SV Limax

Linne / Sint Odiliënberg
Silke van Deelen

De thuiswedstrijden van SV Limax kunnen niet meer in de eigen sporthal in Linne gespeeld worden maar vinden nu plaats in sporthal De Roerparel in St. Odiliënberg. Tijdens de eerste thuiswedstrijd van heren 1 van VC Limax op zondag 2 oktober wordt er daarom geen entree geheven.

Nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe tenues én een nieuwe sporthal. Omdat de thuiswedstrijden van heren 1 van SV Limax niet meer in de eigen sporthal in Linne gespeeld kunnen worden, verhuist het team naar sporthal De Roerparel in St. Odiliënberg. Dit geldt overigens enkel voor de wedstrijden van heren 1. De overige teams blijven spelen in de sporthal in Linne.

Lees meer: VC Limax nieuwe naam volleyclub Linne/Maasbracht

De equipe van coach Guido Görtzen start op 2 oktober om 16.30 uur met een thuiswedstrijd tegen Taurus. Deze wedstrijd in St. Odiliënberg is dus vrij toegankelijk voor jong en oud.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal