Drie goeden doelen ontvangen cheque van Trefcenter Venlo

 © Trefcenter.

Venlo -

Trefcenter Venlo heeft zaterdag 24 september drie goede doelen in de regio een cheque overhandigd ter ondersteuning van hun activiteiten in de regio.

Voor de actie ‘Trefcenter Geeft’ is er in totaal duizend euro verdeeld onder deze goede doelen. Onze Beestenboel ging met het hoogste bedrag van vijfhonderd naar huis. Klanten van Trefcenter Venlo hebben gedurende de maand september hun voorkeur uitgesproken over het goede doel dat zij wilden steunen.

De klanten ontvingen bij aankoop in het overdekte winkelcentrum een muntje. Deze muntjes konden zij kwijt in een van de drie kokers die opgesteld stonden in de hal. Elke koker vertegenwoordigde één van de vooraf uitgekozen goede doelen.

De beschikbaar gestelde duizend euro werd op basis van de meest ingezamelde muntjes als volgt verdeeld over de goede doelen: 1. Onze Beestenboel: 500 euro; 2. Stichting Friends4Dogs: 300 euro; 3. Resto van Harte: 200 euro.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal