Identiteit van dode in Albertkanaal bij Riemst na twee weken nog onbekend: Belgische justitie vraagt publiek om hulp

 © HBVL

Neercanne -

Justitie in België is op zoek naar mensen die kunnen helpen om het lichaam dat twee weken geleden in het Albertkanaal bij Riemst werd gevonden, te identificeren. Het gaat om een man van tussen de 60 en 70 jaar.

Mireille Maes

Het lichaam werd zondagochtend 18 september even voor elf uur gevonden in het Albertkanaal aan de Trekweg in Riemst, net over de grens bij Maastricht. Tot op heden is de identiteit van de man onbekend. Het ging om een blanke man van tussen de 60 en 70 jaar oud. Hij was ongeveer 1,62 meter lang en woog 62 kg. De man had een normaal postuur en kortgeknipt grijs haar en een grijze snor.

Hij droeg een hemd met zwart-witte ruitjes van het merk Vroom en Dreesman, een zwarte broek van het merk C&A, ondergoed van het merk Kings Club en een grijze horloge van het merk Seiko.

De man droeg een hemd met zwart-witte ruitjes van het merk Vroom en Dreesman en een grijskeurige horloge van het merk Seiko. © RR/HBVL

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal