Westa mannen winnen ruim van Taverzo 2

De mannenploeg van Westa heeft de tweede zege van het seizoen binnen. In Zoetermeer werd met 5-2 Taverzo 2 aan de kant gezet.

Roel Heynen

Westa kwam in Zuid-Holland op voorsprong door een zege van Julien Meurant. Hij versloeg Ivan Kahn met 3-2. Daarna volgde een ietwat onverwachte nederlaag van de Wessemse kopman Arturs Reinholds tegen Jonah Kahn. Die laatste werd de grote held aan Zoetermeerse zijde, want hij won later ook het enkelspel tegen Jelle Moris.

Na de 1-1 zorgden Moris, Reinholds en Meurant voor een 4-1 voorsprong toen Kahn dus zijn tweede partij won. Het dubbelspel werd deze zaterdag gespeeld door Meurant en Reinholds en eenvoudig met 3-0 gewonnen. Met deze vijf punten erbij staat Westa nu op een vierde plek. Nu volgen echter wel twee duels met de betere teams uit de competitie, Taverzo 1 en Smash’70.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal