Voorintekening gestart van boek met verhalen over Nederweert

 © Stichting Geschiedschrijving Nederweert

Nederweert
Silke van Deelen

Alle 140 afleveringen van de rubriek van Alfons Bruekers in het Weekblad voor Nederweert zijn nu gebundeld in het 325 pagina’s dikke boek ‘Vizier op Nederweert…. In stukjes en beetjes’.

Tien jaar lang stonden in het Weekblad voor Nederweert allerlei korte en wetenswaardige verhalen van Alfons Bruekers over Nederweert, Budschop, Ospel, Eind en Leveroy. Thema’s van de Romeinen tot de recente Covid-epidemie. Historisch, humoristisch geschreven en geschikt voor jong en oud. Al deze verhalen, inclusief vele zwart-wit foto’s, zijn nu gebundeld in een uitgave van Stichting Geschiedschrijving Nederweert.

De voorintekening loopt tot 1 november. Het boek kost dan 21,95 euro (excl. eventuele verzendkosten). Na verschijning in november bedraagt de prijs 24,50 euro (excl. verzendkosten) en is het boek onder meer verkrijgbaar bij Bruna Nederweert.

Voorinschrijven kan hier.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal