Nazomerweer op komst: ‘Woensdag meer dan 20 graden’

Lekker nazomerweer op komst. © ANP

Na een paar regenachtige dagen mogen we komende week beter weer verwachten. „De komende dagen is het vrij rustig herfstweer met geregeld zon. Daarbij wordt het warmer met vooral dinsdag en woensdag regionaal 20 graden of nog iets meer.”

Redactie

Dat meldt Weeronline. „Zuid-Nederland heeft eerst nog veel bewolking en in het oosten van het land is tijdens het eerste deel van de middag nog een enkele bui mogelijk. Het wordt 17 graden en de wind draait van west naar noordwest. Aan zee waait het vrij krachtig, landinwaarts matig”, meldt de weersite.

„Woensdag komt de temperatuur op veel plaatsen uit rond 20 graden en in het zuidoosten kan het zelfs 21 graden worden. De dag begint droog, maar vanuit het westen stijgt later op de dag de kans op regen”, meldt Weeronline.

Aanhoudend aan de zachte kant

Ook de dagen daarna zal het lekkerder weer zijn dan in de afgelopen dagen. „Het blijft niet overal de hele dag droog, maar heeft droog weer wel de overhand en de zon zien we regelmatig. Met maxima van 17 tot 19 graden blijft het aan de zachte kant voor de tijd van het jaar.”

Kijk hier voor de actuele weersverwachting in Limburg

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal