Voorstelling ‘Hé koe, waar ga jij naartoe?’ in bieb Schinveld

 © Website Joes Boonen.

Beekdaelen
redactie

Theatermaakster Joes Boonen is op vrijdag 14 oktober met de kindervoorstelling ‘Hé koe, waar ga jij naartoe?’ te zien in de bieb in Schinveld.

De voorstelling is een bewerking van het gelijknamige prentenboek, met tekeningen van Debby Peeters, dat is geïnspireerd op het verhaal van koe Leonarda 12. Tijdens de watersnoodramp van juli 2021 in Limburg, zwom deze koe liefst 100 kilometer door de Maas. Ze is door de brandweer in Brabant weer veilig op de kant gezet. Leonarda is nu weer thuis in haar stal in Echt, waar ze hooi eet en naar het geloei van haar familie luister. Leonarda was genomineerd voor ‘Dier van het jaar 2021’.

Aanvang voorstelling om 9.30 uur. Kijk voor het bestellen van kaarten op www.joesboonen.nl. De bieb in Schinveld ligt aan de Kloosterlaan 7f.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal