Stichting huurbelangen Limbricht gaat middels vijf informatiepleinen naar de huurders toe

 © ING Image

Limbricht
Silke van Deelen

Stichting huurdersbelangen Limbricht is verplicht om een keer per jaar een jaarvergadering te organiseren waarbij de huurders naar de vereniging toekomt. De stichting heeft nu het initiatief genomen om het verhaal om te draaien en als stichting naar de 6500 huurders toe te gaan.

De stichting huurdersbelangen Limbricht vertegenwoordigt de belangen van de huurders van ZOwonen in Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Obbicht, Papenhoven, Schipperskerk, Sittard en Munstergeleen. Middels vijf informatiepleinen wil de stichting de huurders in de verschillende wijken en kernen uitnodigen om kennis te komen maken met de huurdersbelangenstichting. Diverse instellingen zijn daarbij uitgenodigd om informatie te delen met de huurders.

Het eerste informatieplein vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 14.00 uur in MFC Onger de twee Tores aan de Bremstraat 7 in Sittard-Sanderbout.

Meer informatie staat op de website https://shlimbricht.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal