Informatieavond over erfgoed in gemeente Peel en Maas

 © ING Image.

Panningen

De gemeente Peel en Maas organiseert een informatieavond over het erfgoed in gemeenschapshuis Kepel in Panningen op maandag 10 oktober van 19.00 uur tot 21.15 uur.

Er is al langere tijd behoefte aan een erfgoedbeleid en een erfgoedlijst. Het komende jaar gaat de gemeente Peel en Maas hier, samen met haar inwoners, uitvoering aan geven.

De gemeente nodigt alle betrokkenen en geïnteresseerden in erfgoed uit om samen te onderzoeken welke bouwstenen nodig zijn voor een gedragen erfgoedbeleid en erfgoedlijst.

Tijdens de informatieavond vertellen afgevaardigden van de gemeente over de processen die de komende tijd gaan lopen. De tweede helft van de avond bestaat uit een werksessie waarin inwoners de kans krijgen om input te leveren voor het te ontwikkelen erfgoedbeleid en de erfgoedlijst.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar schrijversgroep@peelenmaas.nl

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal