Kwaliteitscertificaat voor bieb en afdeling muziek & dans van Schunck

 © Website Schunck

Heerlen -

De bieb en de afdeling muziek & dans van Schunck voldoen volgens Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) aan de belangrijke kwaliteitsnormen, die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

redactie

Vandaar dat de organisatie onlangs werd onderscheiden met een kwaliteitscertificaat van het CBCT.Met het certificaat heeft Schunck de bevestiging gekregen dat binnen de organisatie functies en diensten op een professionele manier worden uitgevoerd en dat aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan.

De organisatie is blij met de uitslag, aldus directeur-bestuurder Kor Bonnema: „We zijn trots op de erkenning van Schunck als professioneel functionerende organisatie met betrokken en bekwame medewerkers.”

CBCT

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid. Het certificaat is vier jaar geldig.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal