Scheidingscafé Zuid-Limburg rond thema ‘Goed communiceren met je ex’

 © ING Image

Maastricht -

Volwassenen die met echtscheiding te maken hebben, kunnen dinsdag 4 oktober vanaf 20.00 uur met elkaar in contact komen tijdens het maandelijkse Scheidingscafé in café Forum in Maastricht.

Redactie

Iedere bijeenkomst draait om een ander thema. Ditmaal is dat Goed communiceren (met je ex), hoe doe je dat?. „Tijdens een interactieve workshop krijg je informatie en tips over onder andere luisteren, je boodschap overbrengen, onderhandelen en kritiek geven en ontvangen. Na deze korte workshop is er nog genoeg ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen”, schrijft de organisatie.

Lees ook: Privégeld in gezamenlijk huis kan bij scheiding nare gevolgen hebben

De bijeenkomst vindt plaats op de eerste verdieping van café Forum (Sint Pieterstraat 4). Die is rechtstreeks bereikbaar via de ingang aan de Tafelstraat. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer info op scheidingscafezuidlimburg.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal