Man na treinrit beroofd in Meerssen, twee verdachten gefilmd

 © ANP

Meerssen -

Een 48-jarige man uit Meerssen is in zijn woonplaats beroofd van zijn horloge. De politie heeft videobeelden van de twee verdachten.

Redactie

De diefstal vond plaats in de nacht van zaterdag 20 naar zondag 21 augustus, zo heeft de politie bekendgemaakt. De twee verdachten kregen het slachtoffer eerder op de avond in het vizier op het station in Valkenburg. Ze zijn vervolgens in de trein meegereisd naar Meerssen om de man daar te beroven.

In Meerssen hebben ze het slachtoffer gevolgd over de Proost de Beaufortstraat in de richting van de Maastrichterweg. Een van de daders werkte de man naar de grond en heeft vervolgens de horloge van hem afgepakt.

Na de diefstal stapten de twee verdachten weer op de trein richting Maastricht, om daar uit te stappen. Beide mannen zijn op videobeelden vastgelegd.

De politie vraagt iedereen die hen eerder heeft gezien of informatie over hun identiteit kan verschaffen om zich te melden (via 0800-6070 of via Misdaad Anoniem 0800-7000).

Man van horloge beroofd in Meerssen, twee verdachten gefilmd. © Politie Eenheid Limburg

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal