Verenigingscafé Huis voor de Kunsten Limburg moet verenigingen meer grip op toekomst geven

De Domijnen in Sittard. © David van Haren

Sittard -

Speciaal voor verenigingen die met een tekort aan leden, bestuursleden, vrijwilligers of deelnemers kampen én organisaties die hun aanbod onder de loep willen nemen, houdt Huis voor de Kunsten Limburg zaterdag 19 november het Verenigingscafé.

Redactie

Er zijn meerdere bijeenkomsten die verdeeld over de provincie plaatsvinden. Voor de regio Zuid-Limburg is dat in erfgoedcentrum De Domijnen in Sittard. Vertegenwoordigers van verenigingen kunnen daar van 09.30 tot 12.00 uur terecht.

Lees ook: NOC*NSF luidt noodklok: sportclubs met sluiting bedreigd door extreem hoge energiekosten

Daarnaast bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een online variant, op dinsdag 22 november tussen 19.30 en 21.00 uur, en is er woensdag 16 november van 10.00 tot 13.00 uur een Museumcafé, bedoeld voor mensen actief zijn voor musea of collectie beherende instellingen.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis, maar wie erbij wil zijn dient zich wel vooraf aan te melden. Dat kan tot en met dinsdag 15 november. Mensen die verhinderd zijn, kunnen ook in andere regio’s terecht.

Het inschrijfformulier is hier te vinden. Kijk voor meer info op deze pagina. Adres De Domijnen: Kapittelstraat 6 in Sittard.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal