Bewonersavond herinrichting Vlootbeek in het Reigersbroek

 © Waterschap Limburg

Montfort / Linne
Silke van Deelen

Waterschap Limburg houdt een bewonersavond op dinsdag 18 oktober over de herinrichting van de Vlootbeek vanaf de Huysbongerdweg in Montfort tot aan de Linnermolen in Linne.

Waterschap wil dit stuk van de Vlootbeek natuurlijker inrichten. Ook komt er een onderzoek om de vismigratie te bevorderen. Bij de plannenmakerij houdt het schap zo veel mogelijk rekening met de wensen vanuit de omgeving. De eerste stap is het schetsontwerp. Dit ontwerp moet duidelijk maken welke maatregelen nodig en mogelijk zijn. Bij het opstellen dit ontwerp houdt het waterschap nadrukkelijk rekening met de gebiedskennis, de wensen en aandachtspunten van de omgeving. De bewonersavond op 18 oktober is bedoeld om alle wensen en ideeën te inventariseren. Deze informatie vormt de basis voor een eerste schetsontwerp. Dit zal tijdens een vervolgavond gepresenteerd worden. Deelname is gratis. Inloop vanaf 19.15 uur, aanvang 19.30 uur.

Aanmelden voor de bewonersavond in café ‘Biej de Vogel’ aan de Markt 21 in Montfort kan hier.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal