VVV gaat toernooien organiseren voor jeugdteams van partnersclubs uit Duitsland, Noord- en Midden-Limburg

 © VVV.

Venlo -

VVV-Venlo wil in 2023 en 2024 in samenwerking met haar Duitse en Nederlandse partnerclubs uit Noord- en Midden-Limburg toernooien om de Koelie Cup.

Inschrijven is mogelijk voor alle partnerclubs in de leeftijdsgroepen Onder-9 (jaargang 2015), Onder-10 (jaargang 2014) en Onder-11 (jaargang 2013).

Zowel de voorrondes als het finaletoernooi zullen worden gehouden op accommodaties van de deelnemende partnerclubs. Dit kan dus zowel in Nederland als in de Duitse grensregio zijn. VVV gaat als partnerpartij voor het finaletoernooi enkele prijzen ter beschikking stellen. In het voorjaar van 2023 zullen alle partnerclubs meer informatie ontvangen.

Voor eventuele vragen kunnen partnersclubs contact opnemen met de accountmanagers Dennis Reil (Duitsland) via dreil@vvv-venlo.nl en Dennis Vallen (Nederland) via dvallen@vvv-venlo.nl.

Lees ook: Rebel Marcel Meeuwis was op zijn plek in Limburg: ‘Me Suzuki, faster than Honda’

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal