‘Talent Babbel Live’ in première op het YouTube-kanaal van Greutsj

 © Max Storms

Sittard
Silke van Deelen

‘Talent Babbel Live’ gaat op vrijdag 14 oktober vanaf 19.00 uur in première op het YouTube-kanaal van Greutsj.

Sidekicks Dominique, Huub en Jinte stellen naast presentator Michel van Dijke ruim veertig minuten lang vragen aan tafelgasten Hans Verheijen (burgemeester Sittard-Geleen), Anna Mitriaieva (Oekraïense ballerina) en Raymond Clement (bestuurder MIK-PIW en cabaretier).

Het programma Talent Babbel is mogelijk gemaakt dankzij de subsidieregeling ‘Perspectief voor jongeren in Sittard-Geleen’. Voor een activiteit of ontmoeting op het gebied van sport, cultuur of vrije tijd konden jongeren een tegemoetkoming krijgen van maximaal duizend euro.

Michel van Dijke, projectcoördinator van Greutsj, had samen met kinderen een aanvraag gedaan voor het programma Talent Babbel. Kinderen aan tafel maar ook op de publieke tribune kregen in zalencentrum de Hanenhof in Geleen een goede indruk van hoe een talkshow werd gemaakt.

Meer informatie staat op www.greutsj.nl.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal