Politie geeft beelden vrij van jonge verdachten die 53-jarige man mishandelden na Zomerparkfeest in Venlo

Politie geeft beelden vrij van jonge verdachten die 53-jarige man mishandelden na Zomerparkfeest in Venlo. © Politie Eenheid Limburg

Venlo -

De politie heeft vrijdag beelden vrijgegeven van twee jonge verdachten die eind augustus een 53-jarige man mishandelden na het Zomerparkfeest in Venlo.

Redactie

Het slachtoffer was vrijdagavond 26 augustus rond de klok van tien uur vanuit het Zomerparkfeest in Venlo op de fiets onderweg naar zijn woning in Velden. Ter hoogte van het zandpad tussen de Sint Urbanusstraat en de Henry Dunantstraat raakte hij in gesprek met twee jongeren. Na dit gesprek fietste de man verder over de Sint Urbanusstraat. Kort daarna werd het slachtoffer ter hoogte van de Karbindersstraat dusdanig mishandeld dat hij enige tijd met zware verwondingen in het ziekenhuis heeft gelegen.

Lees ook: Bezoeker Zomerparkfeest ernstig gewond na zware mishandeling

Het politieonderzoek heeft nog niet geleid tot identificatie en aanhouding van de daders. Daarom hebben politie en justitie besloten beelden vrij te geven van de verdachten. Een van de verdachten droeg een opvallende hoodie van het merk ‘Purewhite’.