Westa mannen verliezen dik, vrouwen winnen wel ruim

 © Getty Images

De mannenploeg van Westa heeft zaterdag een ruime 7-1 nederlaag geleden tegen Smash’70. De vrouwen wonnen met dezelfde cijfers in Delft van DHC.

Roel Heynen

Westa-mannen maakt nog een kleine kans op de play-offs in november, maar dan hadden ze zaterdag eigenlijk een paar punten meer moeten halen. Smash’70 was in Hattem een maatje te groot. Westa speelde zonder kopman Arturs Reinholds. De enige die een punt wist te halen was Julien Meurant die Martijn de Vries in vijf sets versloeg. Jelle Moris en Per Gevers lukte dat niet.

De vrouwen sloten dit weekend het eerste deel van het seizoen af. De 6-1 zege op hekkensluiter DHC was zeer terecht. Daantje Lommen en Anouk van den Boom wonnen alle partijen inclusief samen de dubbel. Invalster Anne-Fleur Hamaekers verloor haar eerste enkelspel, maar won haar tweede heel knap. Westa gaat nu met Scylla en opnieuw DHC strijden om een plek in de play-offs in november.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal