ZomerOndernemer regio Keyport the winteredition gaat van start

 © ING Image

Roermond
Silke van Deelen

ZomerOndernemer regio Keyport the winteredition gaat van start voor alle jongeren uit de gemeentes Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en Cranendonck.

Het project biedt jongeren tussen de 15 en 25 jaar die wonen of studeren in een van de zeven regio Keyport gemeenten de kans een vliegende start te maken als ondernemer met een eigen bedrijf. Ze krijgen startkapitaal, begeleiding door gecertificeerde ondernemerscoaches, een kans om het eigen netwerk te vergroten, gratis E-learning, bedrijfsbezoeken en workshops van ondernemers en gastsprekers en persoonlijke 1-op-1 begeleiding.

Het project bestaat uit drie onderdelen: De StartUp evenings, een aantal ondernemersavonden en een feestelijke Kick-out. In totaal zijn dit ongeveer zeven avonden waarin de starters alles krijgen wat ze nodig hebben voor het opzetten van hun eigen onderneming. Samen met twintig andere jongeren uit de regio leren ze van elkaar en bouwen hun eerste ondernemersnetwerk op. ZomerOndernemer regio Keyport The Winter Edition gaat 13 december van start. Inschrijven is nu al mogelijk.

Meer informatie staat op www.zomerondernemer.nl/regio/keyport/.