Beurskens Allround Cargo en HumanCareLogistics uit Tegelen overgenomen

Sander Knoben neemt Beurskens Allround Cargo en HumanCareLogistics over. © Beurskens

Tegelen -

Jack Beurskens heeft de transportbedrijven Beurskens Allround Cargo en HumanCareLogistics in Tegelen overgedragen aan Sander Knoben.

Redactie

Oprichter en voormalig directeur Beurskens was al langer op zoek naar een geschikte opvolger. Sander Knoben is bijna tien jaar verbonden aan beide bedrijven.

Beurskens Allround Cargo werd in 1982 door Beurskens opgericht. Sander Knoben bouwt verder op het fundament van zijn voorganger. Met een wagenpark van zeventig eenheden van klein tot groot vervoert het bedrijf express-, groupage- en compleetladingen van en naar de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

HumanCareLogistics is één van de grote spelers op het gebied van het vervoeren en installeren van hulpmiddelen voor mensen met een beperking in Nederland en België. Iedere dag zijn twintig speciaal uitgeruste voertuigen hiervoor onderweg, enkel of dubbel bemand.

Bij beide ondernemingen werken in totaal 130 mensen waarbij het gros opereert vanuit de hoofdvestiging in Tegelen. Hier zijn ook de magazijnen van in totaal 10.000 vierkante meter gevestigd.